Najnovšie recenzie zo sekcie Masážne pomôcky
- konečne som našla svoj krém za dostupnú cenu
Využivam obchod cez internet už dlho,som spokojná so službami.
Dobre pôsobi na chrbticu.
- taška na cestovanie, kompaktnosť
- kvalitné materiály
- Výborný vankúšik na prekrvenie hlavy a na chrbát a taktiež chodidlá. Na jednotku
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Kvalitná akupresúrna pomôcka
Podlozka na chodenie je pevna, tvrda a velmi dobra. Spokojnost, odporucam.
- Super
Verk Body slim proti celulitíde 15276
Pridané: 6. apríla 2023
(naposledy upravené 6. apríla 2023)
Zakúpený v Margaretkashop
- Vyborna relaxacna pomocka
Reakcia značky Hop-Sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Valec mi odporučil fyzioterapeut mám problém s hrudnou chrbticou a veľmi mi to pomáha,cvičim pravidelne každý deň.
Výrobok sa prehýba keď si na neho ľahnem.
- dobrá pomôcka
- Perfektné využitie pre dennú masáž
Mam s tým výrobkom skúseností potreboval som vymenu
- Rýchly účinok. Už po pár minútach človek cíti človek teplo a mravenčenie v podkoží, ako sa krv nahrnie všade do miest kontaktu. Po chvíli prichádza relaxácia, niekedy až spánok. pomáha aj na strnulosť šije a pravidelné bolesti hlavy. Človek sa cíti oddýchnutý a zrelaxovanejší už po 10 minútach. V nepriamej úmere mám pocit akoby zlepšilo používanie setu aj kvalitu spánku.
- Skvelá akupresúrna podložka na chodidlá. Produkt som len prihodil k hlavnému produktu ako doplnok, no zaľúbil som si ho snaď viac ako hlavný produkt. Naozaj mi po pár dňoch výrazne pomohol s bolesťami chodidiel v ranných hodinách. Ide o priamu úmeru bolesťami som trpel a trvali viac ako pol roka. Pár dní ( aktuálne asi 15-20 minúť denne) na podložke a som takmer úplne bez bolestí či strnulosti chodidiel.
Musím povedať, že som bol trochu skepticky ale naozaj mi to pomáha. Odporúčam!
- okamžitá úľava krčnej chrbtice
- Funguje! Som odvtedy, ako používam vystretá, nebolí hlava, cvičím aj 3 za deň na ňom.
- Trošku je bolestivé používanie.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]