Najnovšie recenzie zo sekcie Masážne pomôcky
Chodidlá si masírujem bez toho, aby som si musela vyhradiť čas. Pri masírovaní môžem čítať, písať či sledovať telku. Som spokojná, veď o nohy sa treba starať.
- Pekná farba
- Vyzerá byt z dobrého materiálu
- Za mňa je viac tvrdá
Mám s týmto tovarom veľmi pozitívne dlhoročné skúsenosti, používam dlhé roky na bolesť chrbta a kĺbov, naozaj pomáha. Túto podložku som kúpila pre syna.
Výborná pomôcka na uvoľnenie krčnej chrbtice. Ľahko prenosná a uskladniteľná.
HOME & MARKER® Masážny prístroj na krčnú chrbticu Masážny vankúš Trakčné zariadenie na úľavu od bolesti hlavy Bolesť hlavy Bolesť krku Škola
Je to fajn pomôcka....sama sa pomasírujem kedykoľvek potrebujem...
Určite odporúčam....
4FIZJO Čínske banky na tvár 5ks - ružové
Pridané: 24. januára 2024
(naposledy upravené 24. januára 2024)
Zakúpený v Topfit.sk
Dobrá cena
- Dobre škrabe
- Nemám
+ Už som dlho pokukovala po tomto výrobku. Natrafila som však len na veľmi drahé alebo lacné nekvalitné. Toto je tak akurát. Kvalita super a cena tiež.
- Pomaha pre zdravie
Skvelý masážny hrebeň, na podporu prekrvenia pokožky pri vypadávání vlasov. Odporúčam všetkým, ktorý trpia týmto problémom.
- Masivne drevo
Bola som s produktom milo prekvapená. Aj s cenou. Ktoré majú problémy s chrbticou, oplatí to vyskúšať.
Dobrá kvalita
- Praktická pomôcka
Vankúšik by mohol byť aj väčší a v podložke by mohol byť hrubší molitan, inak OK.
- Odporučila by som ho do každej domácnosti. Mne pomohol pri problémoch s nohami a ako som už spomenula, že otec po mozgovej príhode necítil si ľavú nohu a nemohol chodiť. Vďaka takému produktu sa nám podarilo, že otec na tretí deň začal cítiť ľavú nohu, ktorú dovtedy nedokázal ovládať.
Reakcia obchodu Hop-sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Tieto banky som si neobjednala.
NEMA CHYBU-TREBA SI ZVIKNUT CHCE TO CAS
MOHLA BYT TROCHU MAKSIA
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »