Najnovšie recenzie zo sekcie Masážne pomôcky
trochu silnejsie pruzinove droty, ale to sa snad casom podda. inak funkcne
- Už po dvoch použitiach výrobku som pocítil uvoľnenie krčnej chrbtice.rozmyslam nad kúpou ďalšieho produktu na celkové uvoľnenie chrbtice
citim sa lepšie
- Potrebu uvoľnenia chrbta potrebuje väčšina z nás,preto padla voľba na tento produkt, ktorý aj v mojom prípade fakt to čo od neho očakávam spĺňa.Spokojnosť, samozrejme za predpokladu pravidelného používania.
Verk 15557 Reflexná masážna podložka Futzuki color
Pridané: 12. augusta 2023
(naposledy upravené 12. augusta 2023)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Podložka je strašne tvrdá, nedá sa používať. Je to ako chodiť po ostrých kameňoch
- Skvela teplota vybikajuci objem
Zatiaľ, síce už vyskúšané, ale testovanie pokračuje. A, zatiaľ, som spokojná.
- Super vec
Magic Back Support Opierka na masáž a uvoľnenie chrbta
Pridané: 4. augusta 2023
(naposledy upravené 4. augusta 2023)
Zakúpený v MEGA-TOYS.sk
- nízka pevnosť materiálu, už pri polohe LEVEL1 a váhe cca 77kg došlo pri vstávaní z polohy v ľahu k ulomeniu uchytiek na spodnej časti
Neodporučam
Vybavenie išlo rýchlo som spokojná
- Veľmi pomôže po náročnom pracovnom dni. Používam na natiahnutie celej chrbtice, od driekovej až po krčnú.
- Prechod medzi prvou a druhou polohou je náročný pre niekoho, kto necvičí.
Túto opierku používam každý večer po práci,
veľmi mi pomáha. Len si treba na ňu zvyknúť a dlhší čas používať iba najnižšiu polohu. Pozor pri vstávaní, mne sa často točí hlava.
- už som uviedla pri zelenej farbe krúžku
- výborne masíruje prsty, aj zdravé,ale aj poškodený prst, ktorý mi operovali pred mesiacom, rozmasíruje postupne fascie aj keď to bolí.
pozor treba dávať na to, aby sa krúžok neroztrhol,jeden sa mi podarilo roztrhnut, takže opatrne s ním
ok
- fajn pomôcka pri stuhnutých svaloch
- splnil všetky očakávania
- Pri problémoch s bokesťou rúk ideálny na umývanie chrbta
- Žiadna
- ihličky sú kvalitné aj po viacerých používaniach
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »